Πιστοποιήσεις
Είσοδος Πελατών Λιανικής / Συνεργατών
Username:
Password:
» Εγγραφή
Πιστοποιήση CE


Κάνοντας μια έρευνα αγοράς ώστε να επιλέξετε τα κουφώματα που θα βάλετε στο σπίτι σας θα συναντήσετε μεγάλη ποικιλία στην ποιότητα, σε τεχνικά χαρακτηριστικά, σε επιδόσεις και φυσικά σε τιμές.

Η καλύτερη επιλογή είναι αυτή που  συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε επιδόσεις ,  με άψογη ποιότητα σε μια λογική τιμή.

Η ποιότητα είναι ένα στοιχείο που  διακρίνεται συγκρίνοντας κανείς διάφορα κουφώματα κατά την έρευνα αγοράς. Η τιμή είναι επίσης εύκολα συγκρίσιμη, αυτό όμως που δεν μπορούσε να ξέρει ο καταναλωτής μέχρι πρότεινος  ήταν οι επιδόσεις του κουφώματος σε διάφορους τομείς.

Γι' αυτό τον λόγο, από 01/02/2010 σύμφωνα με την Κοινοτική οδηγία ΕΕ 89/106 και το εναρμονισμένο πρότυπο ΕΝ 14351-1 οι κατασκευαστές κουφωμάτων οφείλουν να τοποθετούν σήμανση CE επάνω στα προϊόντα τους ή στη συσκευασία τους ή στα εμπορικά συνοδευτικά έγγραφα, καθώς επίσης και την αντίστοιχη Δήλωση Συμμόρφωσης CE.

CE  = Confοrmite´ Europeene  ( Ευρωπαϊκή Συμμόρφωση)

Για την παροχή πιστοποίησης CE στους πελάτες της μια εταιρεία πρέπει να έχει κάνει μετρήσεις των προϊόντων της σε πιστοποιημένα εργαστήρια με τις οποίες εγγυάται στον καταναλωτή μία κατώτατη τιμή επιδόσεων.
Η εταιρεία SITRA έχει κάνει αυτές τις μετρήσεις από το 2008 στο κορυφαίο Ινστιτούτο μέτρησης παραθύρων και πετασμάτων ift Rοsenheim του Μονάχου της Γερμανίας και σας παρέχει CE , πολύ πριν αυτό γίνει υποχρεωτικό, ώστε να είστε σε θέση να συγκρίνετε τα κουφώματα που κυκλοφορούν στην αγορά  και να καταλήξετε σε αυτό που σας συμφέρει.

 

Οι μετρήσεις που εγιναν στα κουφώματα μας εδωσαν κορυφαίες τιμές μετρήσεων που καταδεικνύουν την ποιότητα της κατασκευής  των κουφωμάτων μας , απέσπασαν δε  εξαιρετικές κριτικές και επαίνους απο τους μηχανικούς του  ift Rοsenheim .

 

SITRA O.E.  |  ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΗΛΙΟΥ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ Τ.Κ. 37012  |  ΤΗΛ.: 24260.49338 - FAX: 24260.49336  |  E-mail: info@sitra.gr

Αρχική  ::  Προφίλ  ::  Προϊόντα  ::  Τεχνικά  ::  Έργα  ::  Συχνές Ερωτήσεις - Faq  ::  Ανακοινώσεις  ::  Εγγυήσεις  ::  Ενδιαφέρον Συνεργασίας
Site Map  ::  Επικοινωνία  ::  Ελληνική Έκδοση  ::  Αγγλική Έκδοση  ::  Γερμανική Έκδοση
Copyright 2011 © SITRA O.E. - All Rights Reserved | Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή ή αναδημοσίευση περιεχομένου της ιστοσελίδας χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της SITRA OE