Εταιρεία
 
Πιστοποιήσεις
Είσοδος Πελατών Λιανικής / Συνεργατών
Username:
Password:
» Εγγραφή
Ιστορία

Εγκατασταθήκαμε στην Τσαγκαράδα Πηλίου μόνιμα το 1992 μεταφέροντας απο την Αθήνα, όλη την τεχνολογία  και την πείρα μας για το ξύλο.
Δημιουργήσαμε αρχικά μια ξυλουργική επιχείρηση,  κατασκευάζοντας ξύλινα κουφώματα, χειροποίητες κουζίνες, έπιπλα, ντουλάπες, ταβάνια, σκάλες… Οι ανάγκες του Πηλίου, που ειναι και βουνό και θάλασσα ταυτόχρονα καθώς και οι ακραίες καιρικές συνθήκες της ευρύτερης περιοχης, μας υποχρέωσαν στο να κατασκευάσουμε εξιδικευμένα  κουφώματα που να αντέχουν στις συνθήκες αυτές. 
Ειδικευτήκαμε αποκλειστικά στο ανακλινόμενο ξύλινο κούφωμα, το σύγχρονο κούφωμα Γερμανικού τύπου, γιατί  είναι δομικό στοιχείο της οικοδομής και μάλιστα το σημαντικότερο στοιχείο μετά το μπετό. Σήμερα, που οι απαιτήσεις σε θερμομόνωση, υδατοπερατότητα, ανεμοπερατότητα, μηχανική αντοχή, άψογη μηχανική λειτουργία, μηδενική σχεδόν συντήρηση, ειναι πολύ υψηλές καθώς και οι απαιτήσεις για ενεργειακά και οικολογικά κούφώματα κάνουν το κούφωμα ισως το ποιό σημαντικό στοιχείο της  οικοδομής.   

Μελετάμε όλα τα ειδικά άρθρα που αφορούν τα ξύλινα κουφώματα, το ξύλο γενικότερα, και ότι υπάρχει γύρω από αυτά. Επισκεπτόμαστε πολλές εκθέσεις στην Ευρώπη, συνεργαζόμαστε με πολλά Γερμανικά και Ιταλικά εργοστάσια για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, με μοναδικό σκοπό να μεταφέρουμε όλη αυτή την γνώση στα κουφώματα SITRA,  για να τα κάνουμε συνεχώς καλύτερα, στην παραμικρή λεπτομέρεια, παντρεύοντας την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, τη σύγχρονη Γερμανική τεχνολογία, την Ιταλική φινέτσα  με την Ελληνική παράδοση και αισθητική. Ετσι κατασκευάζουμε κουφώματα με εμφάνιση παραδοσιακή, με παλαίωση, με διαφανείς λάκες (ντεκαπέ) τύπου country, μοντέρνα και όποια εμφάνιση ή τεχνοτροπία βαφής επιθυμείτε.

Δώσαμε στην εταιρεία μας το όνομα SITRA (Σι-τρά) από την Γερμανική σειρά προφίλ Europrofile JV68 11.5 mm Euronut/falz σειρά τριακόσια Σ300 που κατασκευάζουμε, με διατομή ξυλείας  68 Χ 82, 68 Χ 110 χιλ., και  68 Χ 125 χιλ. (σειρά τρακόσα = Σι Τρά = SITRA).

 

Σήμερα, μετά από πολλές χιλιάδες κουφώματα που έχουμε κατασκευάσει στο Πήλιο, στον Παρνασσό, στα νησιά και σε όλη την  Ελλάδα, σας προσφέρουμε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ, ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ,  και ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
Στείλαμε τα κουφώματά μας στο κορυφαίο Γερμανικό Ινστιτούτο  παραθύρων και πετασμάτων , το ift Rosenheim του Μονάχου, να μετρηθούν οι επιδόσεις τους και οι αντοχές τους  τον Ιανουάριο του 2008 για την εκδοση του CE.
Αυτό μας κατατάσει στους πρωτοπόρους για την πιστοποίηση του CE 
Οι μετρήσεις που έγιναν, εδωσαν τιμές χαρακτηριστικών που αγγίζουν το τέλειο και απέσπασαν τους επαίνους των επιστημόνων του ift Rosenheim. (Περισσότερα για τις μετρήσεις στο Rosenheim)

 

SITRA O.E.  |  ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΗΛΙΟΥ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ Τ.Κ. 37012  |  ΤΗΛ.: 24260.49338 - FAX: 24260.49336  |  E-mail: info@sitra.gr

Αρχική  ::  Προφίλ  ::  Προϊόντα  ::  Τεχνικά  ::  Έργα  ::  Συχνές Ερωτήσεις - Faq  ::  Ανακοινώσεις  ::  Εγγυήσεις  ::  Ενδιαφέρον Συνεργασίας
Site Map  ::  Επικοινωνία  ::  Ελληνική Έκδοση  ::  Αγγλική Έκδοση  ::  Γερμανική Έκδοση
Copyright 2011 © SITRA O.E. - All Rights Reserved | Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή ή αναδημοσίευση περιεχομένου της ιστοσελίδας χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της SITRA OE